НАШАТА ЦЕЛ: Развитие на истинския потенциал на човека

Подкрепяме музиканти, правим безплатни събития на живо, вдъхновяваме, мотивираме, даваме надежда за един по-добър свят
01 December 2022
07 December 2022

Concerto Herschel/Vivaldi in Sofia

7:30 pm - 10:00 pm
City Mark Art Center – Сити Марк Арт Център – София, bul. Yanko Sakazov 30
Sofia, 1504 Bulgaria
+ Google Map
09 December 2022

Concert Herschel/Vivaldi in Rome

7:30 pm - 10:00 pm
Santa Cecilia Conservatory in Rome, Via dei Greci 18
Rome, 00187 Italy
+ Google Map
19 December 2022

KOLEDA by Dimitar Nenov: Traditional Christmas Concert – Yordan Kamdzhalov, GENESIS ORCHESTRA, Music Laboratory for the Human Self

8:00 pm - 10:00 pm
Bulgaria Hall – Зала “България”, ul. Aksakov 1
Sofia, 1000 Bulgaria
+ Google Map
29 December 2022

New Year’s Concert with Varna Philharmonic Orchestra

7:30 pm - 10:00 pm
STATE OPERA – VARNA / ДЪРЖАВНА ОПЕРА – ВАРНА, пл. „Независимост“ 1,
Варна Център, 9000 Bulgaria
+ Google Map
30 December 2022

New Year’s Concert with Varna Philharmonic Orchestra

7:30 pm - 10:00 pm
STATE OPERA – VARNA / ДЪРЖАВНА ОПЕРА – ВАРНА, пл. „Независимост“ 1,
Варна Център, 9000 Bulgaria
+ Google Map

The price of the album is 12 EU (22 BGN). Ordering from the website, you receive a discount: buying more than 10 albums – 10% discount, more than 50 albums – 20% discount.

Цената на диска е 22 лв. При поръчка през интернет страницата получавате отстъпка: за повече от 10 албума – 10%, за повече от 50 албума – 20%.

Безвъзмездна подкрепа на артисти и техните семейства по време на извънредно положение..
Ако желаете, може да ни помогнете в това начинание

НАШАТА ЦЕЛ:

Развитие на истинския потенциал на индивида.

Музикална лаборатория за човека

Музикалната лаборатория е създадена на 16 октомври 2014 г. в София от Йордан Камджалов, с диригент Мая Василева. Тази концептуална вокална формация се ражда в люлката на международно признатата българска хорова традиция. Ключовата цел на Музикалната лаборатория за човека  е търсенето и жаждата за безкрайните и неподозирани възможности и перспективи на творческия потенциал на човешкото същество като такова.

Академия Музика

Академия Музика се фокусира върху интегралната наука за музиката. Програмата е част от следващото естествено стъпало на Концептуалната културна платформа на фондация „Йордан Камджалов“, целяща развитието на човека. Сесиите, проведени от видни експерти в областта на музиката: артисти, музикални теоретици, философи и учители, обхващат редица теми от теорията на музикалните елементи до всеобхватните основни закони, принципи и явления в музиката, проследени по тяхната ос на развитие от античността до модерността.

Генезис Оркестър

През 2015 г. Йордан Камджалов поема отговорността на художествен ръководител и главен диригент на създадения български международен Генезис оркестър. Основен за Концептуалната културна платформа на фондация „Йордан Камджалов“, този формат обединява утвърдени български музиканти от България, Европа и света. Водени от техния професионализъм, опит и страст към изкуството, те обединяват усилия, за да отворят нови измерения и да дадат нови импулси за развитие на културата.

България пее

Музикална лаборатория за всички е формат, отворен за всички без изключение. Той обединява хора с различен произход, социална, възрастова и професионална принадлежност. В него границите между сценичните изпълнители и публиката са заличени, а участниците стават част от творческия процес. Провежда се редовно, на сезонна база, в различни градове на страната.

Научи повече Последни новини Вижте всички

 

Ежегоден конкурс за подпомагане на млади таланти

Вече 10 години фондацията открива и подпомага развитието и реализацията на млади дарования от България, Европа и света чрез финансиране на различни форми на обучение като академии, фестивали, конкурси и мастер класове по целия свят. Също така получават и възможността да дебютират на престижни сцени като част от другите проекти на фондация. За лауреатите на фондацията  се организират ежегодни срещи под названието “Вдъхновение”.

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

ЗА ПОСЛЕДНИТЕ НОВИНИ

Присъединете се към нашия списък с имейли

”Да се довериш това е най-високото ниво на
професионализъм

Йордан Камджалов