User Registration - Free Video Access - Mailchimp
First
Last
Enter Email
Confirm Email

“Най-тъмните места в ада са запазени за онези, които остават безразлични във време на морална криза.” – Данте Алигиери (1265-1321)

Скъпи приятели, през изминалата година ние със сигурност не останахме безразлични – въпреки всички обстоятелства, продължихме да творим красота и смисъл, защото вярваме, че само с тях можем да намерим и продължим пътя напред.

Въпреки усилията ни да останем свързани с Вас, си даваме сметка, че през 2021г жестоките обстоятелства на настоящата реалност понякога поставяха бариера между нас. По една или друга причина, много от Вас не успяха да стигнат до концертните зали… Уверяваме Ви, че не сме спирали да мислим за Вас така, както и Вие за нас.

В знак на благодарност бихме искали да ви предоставим безплатен видео достъп до оратория КОЛЕДА по музика на Димитър Ненов, с която на 19.12.2021 г. отбелязахме неговата 120 годишнина и за пета година продължихме утвърждаването на новата българска музикална традиция. В замяна ви отправяме покана да се регистрирате на нашия уебсайт чрез мейл, за да получавате всички новини и информация за предстоящи събития от нас.

Защото ще направим 2022г още по-добра. Заедно. 

Краен срок за достъп до видеото: 30.04.2022

Регистрирайте се тук за безплатен достъп до видео: Ще получите имейл с линка за видео! (с регистрацията от Вас автоматично ще бъдете добавени към нашият официален мейлинг лист)